Årets bedste bog!

Af den december 0 kommentarer

I mit næste liv skal jeg enten være violinist (spørg mig ikke hvorfor) eller litterær, intellektuel anerkendt digter (ingen grund til at sigte lavt!) Jeg ELSKER litteratur og ville elske at drømme mig ind i en fiktiv verden af ord!

Well, har netop fået denne pressemeddelelse ind i min inbakke, som i den grad fangede min opmærksomhed. Time Magazine har kåret årets bedste bog 2012. Og det er en, jeg ikke har læst eller endda hørt om! Hvilken gave – så ved jeg hvad ledige stunder i juleferien skal fordrives med.

Vinderen af årets bog 2012 er nemlig John Greens ”The Fault In Our Stars”, på dansk ”En flænge i himlen”. Bogen vandt over andre fantastiske forfattere som Zadie Smith og J.K.Rowling og har siden udgivelsen i januar uafbrudt ligget i top 3 på New York Times bestsellerliste.

Herhjemme skrev pressen blandt andet:

****** Intet mindre end fremragende (…)Hvis denne anmelder skulle vælge én bog blandt dette års mange udgivelser at tage med på en øde ø, ville det være amerikanske John Greens »En flænge i himlen« – en ungdomsroman, ja, men også for dem af os, der er gået hen og blevet lidt ældre. Berlingske

Tags: , ,