All that jazz!

Af den juli 1 kommentar

Nogle er til gummistøvler og støv, andre til cocktail og stiletter. Jeg hører til i den sidste kategori, så mens nogle i disse dage skriger ROSKILDEEE!, råber jeg JAAAAZZ! … Den 3-12 juli løber årets Copenhagen Jazz-festival nemlig af staben, og jeg står klar med cocktail og læbestift, når Niels Lan Dokys jazzklub The Standard på fredag holder åbningskoncert med jazz-legenden Gary Peacock. Den 80-årige Peacock betegnes som en af verdens bedste bassister (jeg ELSKER bas!) og er kendt for sine år med jazzlegender som Miles Davis og Keith Jarrett. Han spiller i øvrigt flere koncerter under jazzfestivalen – alle på The Standard – så der er stadig billetter at få.

Både The Standards, og jazzfestivalens øvrige program, byder på både etablerede stjerner, fra Tony Bennet & Lady Gaga til Dianne Reeves og Al Jarreau, og unge stjernefrø som den kun 17-årige sangerinde Amanda Thomsen og den 25-årige trommeslager Niclas Bardeleben.

Og så er jeg VILD med årets plakat, der er kreeret af fantastiske Julie Nord. Er du lige så vild med den som mig, kan den købes her.

Se The Standards program for Jazzfestivalen  her.

Se det fulde program på Copenhagen Jazz Festival 2015 her.

Årets plakat lavet af kunster Julie Nord - love it!

Årets plakat lavet af kunster Julie Nord – love it!

 

 

TS_A3_2

Tags: