Amok i helsekost – hvad virker?

Af den december 5 kommentarer

Jeg er gået amok i en helsekostbutik. Ikke noget der før er overgået mig, men nød lærer nøgen kvinde …

Manden har smerter i ryggen, mellemdrengen har længe døjet med maven og let forhøjede levertal og Borgmesteren (Roberta) har influenza, snot og opkast. Halleluja. Og det er bare kulminationen på flere måneders elendigheder … MEN NU ORKER JEG IKKE MERE! Så jeg har postet månedens sidste pengeration i den lokale helsekostbutik og pøser nu “sundhedssnaps’er” på ungerne flere gange om dagen.

Virker noget af det, skal jeg nok pippe højt. For fanden den er hård, den her årstid, når man har børn. Ligger du inde med geniale helsekosttips, så sig endelig til her i kommentarfeltet!

(PS: Glemte størstedrengen og undertegnede: Vi lider heldigvis kun af henholdsvis pubertær småhysteri og feriesløvhed  … Kan man mon få noget mod det?)

 

Tags: ,

 • Diana

  Jeg kan anbefale Pukka Elderberry sirup, som virker. Min søn hoster og har ondt i halsen. Han siger det lindrer med det samme og hosten falder til ro. Og så virker det på immunforsvaret.

 • Charlotte Blumenthal

  Hej Camilla. Nu har jeg jo en søster der er kiropraktor og som går ind for alternativ behandling. Både m.h.t. det der kan indtages men også behandling af kroppen udefra. Carsten kunne måske nyde godt af kiropraktisk behandling eller se en kinesisk læge, som kan mere end man tror (har selv set en i en længere periode da jeg havde voldsomme smerter i nakken). Zoneterapi er også en mulighed – det kan løsne op for meget, bl.a. mavesmerter. Er Buster blevet tjekket for evt. laktoseintolerans eller glutenallergi? Homeopati er også godt og kan bl.a. styrke immunforsvaret. Det var bare nogle ideer. Rigtig god bedring til alle og gode tanker herfra! Knus :-)

 • Camilla Kjems

  Tak for gode tips! Vil prøve dem alle af … Og få testet Buster for allergi.

 • susanne holgaard svendsen

  Hej helsekost-tester.

  For 6 år siden tog jeg en beslutning om aldrig mere at spise kød.
  Hvad der gik forud er en meget lang historie og hører ikke hjemme på dette site.
  Men siden har jeg haft influenza-symptomer en gang og er blevet opmærksom på at hver gang jeg har indtaget føde m. indhold af kød af enhver art, mælk, æg, ost, gær, honning reagerer min krop m. hævede slimhinder i munden, halsen, næsen og bihulerne. Jeg bliver træt, ser og hører dårligere,får mavepine og forstoppelse, bliver for tyk og får ledsmerter og stivhed blandt andet.
  Jeg mærker at min hjerne fungerer syv milliarder gange hurtigere når jeg lever af vegetabilsk mad.
  Sy ud at dyrke det grønne, gule, m.v her i det kommende forår. Ud at grave jord m. en spade og bruge musklerne til at sørge for både sund, økologisk og bæredygtig mad til gavn for familien.- og dig selv.
  Alternativt hvis du bor i byen er naturligvis de mange indkøbsmuligher indenfor økologiske fødevarer.
  At lytte og mærke , afprøve sin fornemmelse er den eneste måde det er muligt at finde en kost der virkelig passer til en aktiv krop in mind.
  Jeg har arbejdet med økologi,dyrket og laver idag både tøj og andet i økologiske materialer- fordi det er nødvendigt, både for mig personligt, men også for andre.
  Der for bruger jeg også denne lejlighed til at opfordre alle andre til at foretage et bevidst valg hver gang det overhovedet er muligt.
  Hjertelig hilsen og good luck, health et bientot.

  Susanne Holgaard Svendsen.
  Merkurvej 4.4200 Slagelse.

 • Camilla Kjems

  Hej Susanne
  Tak for dine tips. Har aldrig prøvet at leve vegetarisk, men bliver da fristet til at teste det af … De bedste hilsner
  Camilla