En morgen på FEMINA

Af den december 1 kommentar

Tirsdag kl.08. Træt efter en meget lang arbejdsdag i går. Og en datter der første gang vågnede kl. 04. Men så mødes man af denne udsigt fra sit kontor.

Fantastisk. For ikke at tale om den stemningsfulde julepynt, som redaktionenen i forrige uge brugte et par timer på at kreere. Fint ik’?

Så fly træthed – nu skal der arbejdes! Torsdagen blad ligger klar med masser af julestemning på forsiden. Her på redaktionen er vi allerede igang med januars blade fyldt med sund mad, nye vaner OG …. en overraskelse.

  • http://pernillekrabbe.blogspot.com Pernille krabbe

    Jeg vil bare benytte lejligheden til, at sige dette julepynt var fantastisk. Ikke mindst de lækre farver men også designet og stilen understreger den tid vi befinder os i. Gammeldags julepynt er også rigtig fint, men med et twist af noget nyt gør kun julen mere interessent. Jeg har personligt haft mine 3 stk. Julepynt som var med i jeres Olaf hængende på min plads på kontoret. Jeg har gået utrolig mange positive kommentarer om hvor jeg har det flotte pynt fra. Henviste self. Til det nummer af FEMINA men også jeres shop på nettet. Tak for en rigtig lækker “gave” og et fantastik blad.

    //Pernille Krabbe