Er du sammen med den rigtige mand?

Af den februar 0 kommentarer

hjerteFor ikke så længe siden drak jeg kaffe med min allerførste svigerfar ever! En mand jeg har kendt siden jeg var 12 år (jeg var kæreste med hans dejlige søn både da jeg var 12 og da jeg var 15-16 år). Vi havde ikke set hinanden siden, men da han skriver for FEMINA (og det gjorde han sjovt nok allerede FØR jeg startede – pudsigt, ik?) mødtes vi for nylig – efter 24 år(!!!) – til en kop kaffe. Han er i dag psykoterapeut, og kaffen blev derfor ikke ledsaget af smalltalk, men handlede derimod om liv, kærlighed, udfordringer og parforhold – og her var det så, at han sagde noget, jeg i den grad har tænkt over siden.

Samtalen gik på om der er nogle spørgemål, man kan stille sig selv, for at blive klogere på, om man nu også er sammen med den rigtige mand? Og her svarede Terje, at han ofte brugte disse tre spørgsmål som pejling til at hjælpe klienter ind til svaret.

  1. Lugter han godt? Et positivt svar indikerer, at du er kropsligt tiltrukket af ham. Formentlig udsender han duftstoffer, som matcher dine. Lækker i sengen? Et godt tegn.
  2. Hvordan er han, når I er ude blandt andre? Kan du lide at høre ham, se ham og opleve ham på afstand? Er du stolt af ham, og kan du glæde dig over, at han aftvinger respekt og behandler andre ordentligt? Et godt tegn.
  3. Kan du lide ham sammen med børn? Hvor omsorgsfuld og legende er han? Kan han i det hele taget lide børn? Kan du se ham som kommende far eller papfar? Et positivt svar indikerer, at han også har godt fat i sine blødere sider. Et godt tegn.

Simpelt. Enkelt. Men tankevækkende synes jeg. Tænk over det …

Tags: