140 år – hurra – stolt!!!!!!

Af den februar 1 kommentar

I disse dage går jeg rundt og er en meget stolt chefredaktrice. FEMINA har nemlig i år kendt kvinder i 140 år (!!!) – og det fejrer vi med nyt logo, nyt design og en ny superfed kampagne. Det har været et kæmpe stykke arbejde og hele redaktionen og vores produktchef har knoklet i flere måneder! Men det, jeg synes er allersejest, er, at stå i spidsen for et blad der i den grad har fulgt og inspireret kvinder i de 140 år af verdenshistorien, hvor vi har rykket os allermest! Se bare her:

Sådan så den første udgave af FEMINA, dengang Nordisk Mønster Tidende, ud, da det udkom i 1874. Kvinder var husmødre og strikkemaskiner. Intet andet.

Sådan så den første udgave af FEMINA, dengang Nordisk Mønster Tidende, ud, da det udkom i 1874. Kvinder var husmødre og strikkemaskiner. Intet andet.

FEMINA i 1942. Der er krig, og vi skriver bla. om hvordan gær kan give en smukkere teint. Friheden og pengene er knappe - opfindsomheden stor.

FEMINA i 1942. Der er krig, og vi skriver bla. om hvordan gær kan give en smukkere teint. Friheden og pengene er knappe – opfindsomheden stor.

1966. Stilen er superfræk og cool og vi vider en udførlig billedreportage af en fødsel. HELT UP CLOSE! Var vi mere frigjorte dengang end nu mht. kvindekroppen?

1966. Stilen er superfræk og cool, og vi bringer en udførlig billedreportage af en fødsel. HELT UP CLOSE! Var vi mere frigjorte dengang end nu mht. kvindekroppen?

 

Den nye FEMINA anno 2014. Til alle de kvinder - vi er. Mødre, elskerinder, karrierekvinder, rodehoveder, madelskere, passionistaer. Og helt igennem vidunderligt uperfekte.

Den nye FEMINA anno 2014. Til alle de kvinder – vi er. Mødre, elskerinder, karrierekvinder, rodehoveder, madelskere, passionistaer. Og helt igennem vidunderligt uperfekte.

 

Den rejse er da værd at fejre og være stolt af, synes jeg. Og den er jo langt fra slut: Rejsen fortsætter uge for uge – i FEMINA og i de danske kvinders hjerner og hjerter.

 

 

  • Mette Sofie

    Hej Camilla. Jeg har forgæves forsøgt at finde ud af, hvorfra du har den fine kjole/top med blomsterne, som er på billedet i denne uges Femina. Det er nogle virkelig skønne farver og smukt mønster. Kunne jeg få dig til at røbe det? De bedste hilsner, Mette Sofie