Happy feet – af den crazy slags

Af den november 4 kommentarer

Det her ser da helt skørt ud, eller hvad?

Men det er skam ikke en joke. Tværtimod. Faktisk er det en nyhed fra “Den intelligente krop“, ifølge hvem sokkerne kan udrette mirakler for dine fødder. Læs selv:

***

“Du behøver ikke smide din yndlings sko ud, eller opgive at løbe, fordi dine fødder gør ondt. My-Happy Feet Alignment sokker er designet til at separere, strække og rette dine tæer, for at minimere den daglige stress dine fødder er udsat for af voldsom brug ifm sport eller for smalle og korte sko. My-Happy Feet er et must til dig der går i høje hæle!

Brug My-Happy Feet Alignment sokker dagligt i nogle få minutter eller timer, eller sov med dem på – det vil helt sikkert give dig sundere fødder og afhjælpe eventuelle problemer. My-Happy Feet Alignment sokker hjælper også med at strække og motionere dine fødder, så de føles behagelige igen. Dette vil selvfølgelig ikke ske i løbet af nogle få dage, men fortsæt med at benytte dine My-Happy Feet sokker i en kort periode, og du vil mærke en forskel. Dine tæer vil begynde at blive mere strakte og udrettede, og du vil have færre smerter i tæerne. My-Happy Feet Alignment sokkerne kan benyttes hvis du fx har hammer-tæer, knyster, skæve tæer, hæl smerter, og bare til simpel velvære for dine fødder.”

***

Og så lige en lille brugsguide:

Ved ikke om jeg skal grine eller købe :-)

 • Monica

  Åh gud, hvor kan man savne alle de sjove ting, der kommer fra PR folkene. Hvad med Femme Cup’en, slanke plastre, der fjerner krops fedt – mens du sover og alle de andre skønne sager.

  De her ser nu super dejlige ud! Enjoy!

  Kh. Monica

 • Camilla Kjems

  Ja, det er ikke opfindsomheden, der mangler! Har også engang skrevet en hel artikel om en kvindelig storvildtsjæger, der havde opfundet en tingest, så kvinder kunne stå op og tisse. Hmmmm…. hvad blev der mon af den?

 • http://massagekompagniet.dk/ Nicoline Jeppesen

  Når det gælder mine fødder, så benytter jeg mig kun af fodmassage. Jeg går i stiletter dagligt, så det er skønt at få løsnet op i musklerne :) Hvis det har interesse, vil jeg da gerne lige anbefale “min” klinik :)

  http://massagekompagniet.dk/

  Hilsen Nicoline :)

 • jacob

  Det er fede strømper ! – Jeg vil gerne anbefale de behagelige strømper fra iZ socks – I kan læse finde mere om dem her; http://sokkeposten.dk/behagelig-stroemper-iz-sock/