Healing hos Krumme – 1. gang

Af den august 0 kommentarer

Jeg aner ikke hvad jeg skal vente mig. Har seriøst aldrig før bare OVERVEJET healing, men lige nu er jeg frisk på alt. Bare det hjælper. Inden healingen har Krumme læst mine hænder, og hun sagde nogle helt vildt præcise ting. Hun hverken spår eller virker hula-bula-agtig, så jeg har tillid til, at hun kan noget. Hun er en klog og sensitiv menneskekender – ingen tvivl om det.
 
Jeg lægger mig til rette og slapper af. Lader pling pling-musikken (som Krumme selv kalder det let ironiserende) berolige mit sind og mærker tyngden af de sten Krumme lægger på min krop. I hænderne, på maven, over halsen, på øjnene, under lårene og fødderne, på panden og endda i ørerne. Vægten fra stenene beroliger mig. Trøster mig. Omfavner mig. Det føles trygt, og energierne i min krop samles langsomt og stabiliserer sig. Jeg ser en lys verden over min pande, der signalerer at den er tilgængelig – jeg skal bare tage for mig! Efter noget tid bruger Krumme noget tungt røgelse, og det vækker noget helt nyt i mig. Et sugerør ind i en enorm kosmisk videnstank. Jeg mærker to mænd, der sidder på hver sin side af mig og holder mig i hånden. Trøster mig og guider mig. Ham til højre er Freud. Haha … hvor hyggeligt! Til venstre måske Jung? Jeg ved det ikke … Men de er der og siger, at uanset hvem jeg ønsker hjælp og støtte fra, så er de tilgængelige for mig. Tak.
 
Efter tre kvarter i en fantastisk tilstand af ro og sitrende energi tager Krumme langsomt stenene af mig igen og kalder mig tilbage. Jeg har det fantastisk. Føler mig pludselig så let og samlet og stærk. Og folk bemærker endda forandringen, da jeg er tilbage på jobbet bagefter. “Du er jo en hel anden nu, end da du kom i morges,” udbryder en kollega. Vildt.
 
Jeg føler mig selv toltalt knald-i-låget, når jeg hører mig selv fortælle om seancen og – ikke mindst – mit møde med Freud (“åh nej – en af DE DER typer!!!” ville jeg selv have tænkt for noget tid siden …), men kald mig gerne småskør. Jeg er egentlig ligeglad med om det vitterligt er Krumme, universets energier og stenenes vibrationer, der gør det,  eller blot min egen hjerne, der spiller mig et puds. Ligesom effekten af placebo-medicin. Whatever it does – it works! Og det er det vigtige for mig.

Til slut skal jeg udpeje nogle små flasker, der tiltrækker mig. Og udfra dem blander Krumme en helt særlig eliksir til mig, som jeg skal tage de følgende dage. Eliksiren er lavet ud fra forskellige typer sten, der har ligget i vand fra fuldmåne til fuldmåne. De eliksirer, jeg peger ud, viser sig at stå for styrke, mod og balance. Præcis det, jeg har brug for.

Tags: