Healing hos Krumme – 2. gang

Af den august 0 kommentarer

Tankerne flyver rundt i hovedet, da Krumme går igang med at lægge stenene på min krop. Først om fødderne og på maven. Hun spørger hvad jeg mærker og jeg svarer “lys, men tankerne hvirvler rundt”. “Det hjælper måske når jeg lægger låg på,” siger hun grinende og lægger den store konkylie som hat på mit hovede – og ah! Det hjælper. Hun fortsætter med at lægge sten på mig, og jeg mærker energien rulle i mig. Denne gang er det anderledes intenst end første gang. Og jeg får mange “beskeder”. På et tidspunkt kommer jeg ind i den der helt vidunderlige meditative tilstand, hvor alt er samlet og lyst, og jeg får lyst til at svæve væk. Men her får jeg at vide, at det skal jeg ikke. Jeg skal øve mig i ikke at “flygte” ind i følelsen, men istedet “hive himlen med ned på jorden”. Altså blive bedre til at forene mit jordiske liv og min spiritualitet. Jeg har tit fået at vide af mine nærmeste, at det indimellem virker som om jeg flygter ind i en anden verden – så det giver god mening for mig.

Jeg får at vide (eller nærmere får tankerne selv) at det er så rigtigt, det at jeg ligger her. Jeg skal dyrke min spirituelle side mere. Før var jeg meget enten eller. Enten var jeg ulykkelig på jorden eller også var jeg lykkelig i min egen lille himmelske bobbelverden. Nu er jeg klar til at forene dem. Mit himmelske selv skal og kan nu tage mit jordiske selv i hånden – så de kan følges ad og få gavn af hinanden.

Da jeg efter seancen forklarer dette til Krumme, udbryder hun. “Jeg forstår godt hvorfor du har lyst til at flygte ind i din højere verden, for på mange måder hører du slet ikke til i denne verden. Og måske skal du slet ikke have så travlt med den der jordforbindelse. Du er et spirituelt væsen – accepter det.”

Hmmm … noget at tænke over …

 

Tags: ,