Juice and nothing but juice

Af den juni 3 kommentarer

Det er i skrivende stund cirka 24 timer siden jeg sidst fik fast føde. Som i mad, der kan tygges. Og nej, jeg hverken sulter mig selv eller er gået på en sindssyg slankekur i jagten på tyndere lår – jeg tester derimod hvad det kan gøre for min sundhed, at leve på en særlig juice/palæodiæt i 4 uger. 

Inden jeg i morges tog hul på dette forsøg, fik jeg i sidste uge taget blodprøver hos en læge. Her får jeg afdækket mit kolesteroltal, sukker i blodet og evt. vitaminmangel. Om 4 uger får jeg taget blodprøver igen – og så skal det blive spændende at se, om der er sket nogle forandringer/forbedringer i min krop. (Vi er i min familie disponerede for forhøjet kolesterol, så særligt her bliver det interessant.)

Hver mandag-onsdag i de kommende 4 uger må jeg kun drikke særligt sammensatte grøntsags- og frugtjuicer fra Juice Unplugged. Og ugens resterende 4 dage skal jeg så følge en særlig Palæo-diæt. Gisp! Min slatne ryggrad får kamp til stregen (ingen smør, intet hvidt brød, intet slik – skriiig!!) Følg med hvordan det kommer til at gå her på bloggen!

Dagens madpakke på jobbet … indtil nu går det super (sagde hun kækt på dag 1).

Tags: ,

 • Niclas

  Kommer der ikke opdateringer 😉
  hvordan det går osv..

 • Camilla Kjems

  Hej Niclas
  Jo … og nej. For af nogle private årsager måtte jeg stoppe min kur og istedet sætte en anden igang. Hun er nu på 3 uge. Skal nok bringe artiklen om hendes forløb så snart den er klar! Kh C

 • Karina Dreyer

  Det ville nu være rart, som niclas nævner en update… Uanset private omstændigheder kan man da ikke lade læserne hænge på denne måde… Mangel på respekt..
  Jeg er blevet sendt videre fra FB, da det fangede min interesse og sidder nu og føler mig lettere fjollet… Spildtid for en som ikke har råd til spildtid… Arghhh..