Kærlighed til nåle

Af den juni 6 kommentarer

Jeg er blevet vild med – ja faktisk afhængig af – akupunktur. Det startede med, at jeg skulle teste ansigtsakupunktur, som kan afhjælpe rynker, linjer og slaphed (og det virker sgu!). Og herefter er jeg så fortsat med at få akupunktur for at få en bedre balance i hele kroppen. Det gør sindssygt ondt, lige når nålen rammer et ømt punkt (hvilket er tegn på en ubalance), men efterfølgende kan jeg simpelthen mærke helt fysisk, hvordan energien strømmer mere og mere frit i min krop. Og dagene efter er jeg et andet og “lettere” menneske. Virkelig helt fantastisk!!! Tænk at det skulle tage mig 39 år at finde ud af noget som kineserne har vidst i flere tusinde år. Hrmf!

Har du nogle værdifulde erfaringer med akupunktur, vil jeg rigtig gerne høre dem! Er helt ny og grøn på området ….

 

Tags: ,

 • Monica

  Hej Kjems,

  Hvor bliver du stukket henne? Det gad jeg godt prøve.
  Opløft af slapt skind… nå nå 😀

  Kh. Monica

 • Anne-Marie Bruun

  Hej Camilla. For 6 år siden (blev 60) fik jeg pludselig så mange muskelsmerter, at jeg dårligt kunne bevæge mig. Jeg fik selvfølgelig en masse smertestillende, men det var jeg ikke glad for. Så jeg besluttede at få akupunktur og kinesisk medicin i stedet for. Efter ca. 6 mdr. var jeg som ny. Jeg er tilhænger af kineseri :) Mange sommer hilsener fra:
  Stil med fru Bruun.dk

 • Marianne Ring

  kærlighed til nåle: Camilla, jeg troede et øjeblik at du var begyndt at brodere!!

 • Camilla Kjems

  Hej Fu Bruun
  Ja, jeg må også indrømme at jeg virkelig er imponeret over hvad alternativ medicin og behandlingsformer kan. Jeg har aldrig før dyrket det, men er virkelig blevet afhængig af akupunktur for at forebygge og føle mig i balance.
  Kh C

 • Camilla Kjems

  Hej Monica
  Jeg går hos Lenea Buchardt der har Corpus Clinic på Østerbro i København. Hun er fantastisk!
  https://www.facebook.com/corpusclinic

 • lone wernblad

  Jeg har fået rigtig meget arkupunktur, det er så godt og virker altid lige meget hvilken ubalance jeg har haft! Kh Lone Wernblad