Kan man botoxe sig gladere?

Af den marts 0 kommentarer

Dobbeltmoralsk. Flersidig. Sammensat. Kompleks. Jeg står gerne ved det hele … også når det gælder skønhed. For lige så meget, som jeg hylder naturligheden og frisindet, lige så ærligt indrømmer jeg også, at jeg da hellere end gerne benytter mig af videnskabens og skønhedsindustriens tilbud og tricks til at pleje det ydre. I min verden er det ikke et enten eller, men et både og. Og et frit valg! Jeg mener godt, at man BÅDE kan hylde den naturlige kvindekrop OG få glattet sine rynker lidt, hvis det kan gøre én glad. Og jeg sagde glad, ikke lykkelig. Selvværd og lykke kan man ikke botoxe sig til – det kommer et helt andet sted fra …

Og her er det, jeg må tilstå, at jeg faktisk er gået hen og blevet et par pandefuger gladere, når jeg ser mig selv i spejlet. For andre er denne glæde 100% usynlig  (ingen af mine nærmeste har nemlig bemærket at min pande er blevet en kende glattere, haha …), men for mig har den sat sig som en lille sprudlende fornemmelse af at se – og dermed også føle sig – lidt friskere ud!

Der er selvfølgelig tale om Botox. I meget små mængder. Nok til at glatte de dybeste rynker ud, men alligevel så lidt at jeg stadig kan løfte mine øjenbryn … øh, sådan da …. Det gjorde hverken ondt (synes jeg, måske andre synes noget andet?) eller medførte mærkelige bivirkninger. Det gjorde mig bare lidt mere glat … og en lille bitte smule gladere for mit spejlbillede på en træt torsdag morgen. Og det kan da også noget …

Min pande før, hvor jeg havde en vane med altid at se "bekymret" ud, når jeg koncentrerede mig, og løfte panden hele tiden, når jeg snakkede.

Min pande før, hvor jeg havde en vane med altid at se “bekymret” ud, når jeg koncentrerede mig, og løfte panden hele tiden, når jeg snakkede.

Nu - lidt friskere og glattere i pandeskindet ...

Nu – lidt friskere og glattere i pandeskindet …

 

Jeg testede botox-behandling hos Cosmo.