Brev fra en sur læser

Af den marts 0 kommentarer

I går fik vi et brev. Fra en sur læser, der skældte en af vores fotografer ud. Hun var i alt sin enkelthed sur over et billede, vi havde bragt af Karen Hækkerup. Ikke fordi der var noget galt, med Karen – det var der derimod med hendes stue, hvor billederne på væggen hang skævt. Og som den forargede læser skrev til fotografen:

“Kunne du ikke lige have stylet hendes baggrunds billedophæng og hjulpet stakkels Karen med at rette billeders skæve ophæng, så os læsere af Femina ikke bliver totalt søsyge. Gud, hvor er det dog uprofessionelt og ikke Femina værdigt. Æv!!!!”

Jeg kunne ikke være mere uenig. Jeg synes det er både værdigt og befriende autentisk at åbne sit hjem for offentligheden – med skæve billeder og sofapuder der er blevet siddet i. De skæve billeder  var faktisk grunden til at vi forelskede os i lige præcis dét billede af Karen Hækkerup. Hvis det er boligreportager, man vil se, må man bladrer nogle sider videre i bladet … Interviewet her var med en RIGTIG kvinde – af kød og blod, med karriere og børn, meninger og mod og et liv at leve. De skæve billeder gør hende langt fra til en “stakkel” – tværtimod…

Læs et uddrag af artiklen her.

Karen Hækkerup