Mit hjem på en søndag!

Af den januar 0 kommentarer

Ugens leder i FEMINA + bevis på hvordan mit hjem ser ud, når der kommer uventede gæster :-)

Du tager en iPad, tilsætter lidt ultra moderne kunst, placerer din yndlingsstol på en bund af solblegede unikatæpper, dækker op med Royal Copenhagens retrosmarte mågestel, og vupti har du et top trendy hjem anno 2011. Boligmoden det kommende år bærer mere end nogensinde præg af at mikse det klassiske med det moderne – det stilrene med det spraglede – det designede med det personlige. Og bare rolig: Rækker pengepungen ikke til hightech og designerstole, kan mindre også gøre det.

For ligesom med moden handler det mere om ”det personlige touch” end om, hvor meget tingene har kostet, eller hvilket mærke der står bag. Og er du ikke så heldig at være begavet med det kreative gen, der gør, at du sådan lige slam-bam kan forvandle den gamle slidte sofa til et fantastisk farveorgie af en hyggeflyder, så giver vi dig i dette nummer af FEMINA masser af tricks – lige til at lure af. Glæd dig til 33 sider fyldt med inspiration til din bolig her i det endnu jomfruelige 2011. Dit hjem er dit frirum og din base i en travl hverdag, og netop derfor er det vigtigt, at hjemmet afspejler dine værdier og opfylder dine behov.

Men husk også: Det vigtigste er, at DU kan slappe af, lade op, elske, græde og glædes – og ikke at det ligner en boligreportage, når der kommer uanmeldte gæster :-) God læselyst.
Kærlig hilsen
Camilla Kjems

Sådan ser min stue ud, hvis der lige nu kommer uventede gæster …