Nøgen hele året!

Af den november 1 kommentar

Smukke, nøgne naturlige kroppe er ikke det, vi ser mest af i det danske mediebillede. Det har jeg tidligere skrevet dette blogindlæg om.

Men halleluja – se hvad jeg netop har fået ind i min mailbox! Så fin en forside – glæder mig til at se hele kaldeneren.

***
Nøgen hele året
– dogmekalender med holdninger

En ny og anderledes kalender med nøgne mennesker. En kalender der viser os, som vi er. Unge og gamle, børn og voksne, tykke og tynde.
En hel industri lever af at fortælle os, at vi ikke er gode nok. At vi skal trimmes, opereres og fyldes ud med implantater.
At den naturlige krop er unaturlig. Nu har et halvt hundrede meget forskellige mennesker ladet sig forevige – som de er. Alle – modeller såvel som fotograf – medvirker uden kommercielle interesser.
Budskabet er klart: Verden ville være kedelig, hvis alle var ens. Verden ville være kedelig hvis vi levede op til industriens skønhedsideal. Du er OK som du er!

Kalenderen er lavet i samarbejde med Danske Naturister. Alle fotografierne er taget af Esben Fog.
Kalenderen vil kunne bestilles via Danske Naturisters webshop fra midt i november.

20121105-144214.jpg

  • Niels Lund

    Kære Camilla
    Esben Fog har lavet en smuk kalender, men allerede i 2010 fotograferede Uffe Lindberg Jakobsen og Carsten Michael Pedersen en 2011 kalender med nøgne mennesker i alle afskygninger til Danske Naturister. Uden at nedgøre Esben Fogs kalender, bør du nok også se deres kalender. Det er meget normalt med nøgne mennesker i en kalender.
    Kh. Neller