Nu med bambiøjne!

Af den maj 7 kommentarer

Indrømmet. Jeg er forfængelig! Jeg vil gerne tage mig ud fra min bedste side, men omvendt er jeg også typen, der sværger til et “naturligt” look – og derfor ikke bærer særlig meget makeup (måske i virkeligheden fordi jeg er lidt doven og ikke orker at bruge for lang tid foran spejlet om morgenen…)

Jeg er derfor heller ikke typen der nogensinde har brugt penge på hairextentions, acrylnegle eller andre “kunstige” skønhedsdiller. Indtil nu … for første gang nogensinde er jeg nemlig blevet afhængig af noget i den genre: Single lash extensions. Altså kunstige øjenvipper limet på – vippe for vippe.

Siden jeg fik det sat på for første gang for tre uger siden har jeg ikke haft øjenmakeup på overhovedet én eneste dag. Utroligt som flotte vipper kan få en til at se frisk og lækker ud – og det selv på dage hvor man føler sig træt, fortravlet og uoplagt. Så fint og nemt!!!! Se selv her …

(PS: Man kan få lavet single lash extensiosa mange steder efterhånden. Jeg får mine lavet hos Lækker på Frederiksbeg.)

 

Sådan ser jeg ud hel au naturel. Uden mascara eller noget ...

Sådan ser jeg ud hel au naturel. Uden mascara eller noget …

Og sådan ser jeg ud nu med single lash extensions ... (og stadig uden nogen form for øjenmakeup ...)

Og sådan ser jeg ud nu med single lash extensions … (og stadig uden nogen form for øjenmakeup …)

Tags: , ,

 • Anne Matthiesen

  Du er i hvert fald virkelig yndig, med eller uden extensions :)

 • Camilla Kjems

  Tak søde Anne. Altid rart at høre, selvom jeg jo nok vil mene at de ekstra hår pynter lidt. Men nu er jo generelt en kvinde med hang til hår her og der og alle vegne :-)

 • Mette

  Føles de helt naturlige og bløde ligesom almindelige øjenvipper ?

 • Camilla Kjems

  Hmmm… nej. De er lidt tykkere og mere “stride” i det.

 • http://www.mitlivskogebog.com Linda

  Åhh hvor er de fine. Ved du hvor længe de kan holde? Og generer de slet ikke? Jeg fik nogle lavet på en ferie i Tyrkiet (det var en rigtig fin salon, hvor de virkede til at have godt styr på det…. fik i øvrigt lavet den bedste klip og farvning nogensinde samme sted)… Nå men vipperne holdt desværre ikke mere end et par uger og faldt af lidt i klumper (så IKKE så fantastisk ud). Jeg tror måske, jeg har gnedet lidt rundt i dem om natten og havde også problemer med dem når jeg var i bad. Selve idéen og det med ikke at skulle bruge mascara tiltalte mig dog rigtig meget, så kunne egentlig godt tænke mig at prøve herhjemme igen, for måske jeg bare har været uheldig…. men så er der lige det med hvor længe de holder og om det kan svare sig ift. prisen? :)

 • Camilla Kjems

  Jeg har ingen gener haft overhovedet – og jeg både bader,træner og cykler i strid modvind :-)
  Jeg får lavet opfyldning på min vipper hver 2-3 uge. Jeg tror der kan være stor forskel på kvaliteten af både vipper og lim, så lav lidt research på, hvem der er bedst i dit område.
  Jeg får det lavet hos laekker.nu på Frederiksberg, og de er super dygtige.

 • http://www.shop.joannashudpleje.com Joannna

  Det er helt rigtig hvad du skrive Camilla både lim, vipper og vippeteknikker har rigtig mefet at sige hvordan ser vores eyelash extensions ud.