Pure liplove!

Af den marts 2 kommentarer

Er det en løbepomade? Er det en læbestift? Eller er det en gloss? Nej, det er en chubby stick! Og chubby sticks er et noget nær genialt produkt!!!

Ja, i dag giver jeg mig selv lov til at komme med et af de der helt girly girly-agtige blogindlæg. For jeg er for første gang siden Touche Eclat’en gået hen og blevet fan af et skønhedsprodukt. Igår da jeg var i Stockholm Lufthavn, måtte jeg købe hele to nye farver til min samling (og som du kan se er de jo VIDT forskellige, så jeg måtte jo eje dem alle …) – og de bliver ikke de sidste, kan jeg mærke (den næste skal være en af de brune nuancer …)

Hvorfor? Fordi de kombinerer læbestift og læbepomade på en måde, så man får farve uden at udtørre læberne. Man behøver hverken læbeblyant eller spejl, når man påfører den, man kan selv justere hvor farvemættet, læberne skal være (afhænger af hvor mange lag, man kommer på), og så fås de i de fineste farver! Til kun 175 kr. Og NEJ – jeg får hverken penge eller gratis produkter for at skrive det her :-) It’s pure liplove!

Tags: ,

  • Tina Hoeberg

    Hvor ser de fine ud – og de kan faas i brunlige nuancer, siger du?? Det skal proeves, skal det:-)

  • Heidi

    Man bliver afhæning :)