Skal man fortælle utroskab?

Af den december 0 kommentarer

Det er juletid. Familietid. Og – paradoksalt nok – utroskabstid. Har aldrig helt forstået hvorfor netop julefrokosten er blevet den fest på året, hvor mange føler, at det er okay at drikke sig fra sans og samling og miste enhver form for selvkontrol (og værdighed!). Men nuvel … man må forholde sig til realiteterne. Så derfor dette blogindlæg. For hvis du havde på fornemmelsen, at din venindes mand var hende utro, ville du så fortælle det til hende?

Spørger du mig, vil jeg sige nej. Tror jeg nok. Med mindre han virkelig var et dumt svin! Eller de kun havde kendt hinanden i ganske kort tid. For hold nu op hvor er der meget på spil. Og hvor skal man have respekt for, at der er MANGE måder at have et parforhold på. Og mange ting man ikke ved – selv om éns bedste veninde. Selvfølgelig kan der være udgaver af denne situation, der kunne tale for og imod at skulle konfrontere sin veninde med sin viden. Men i bund og grund mener jeg, at man skal blande sig uden om andre mennesker privatliv. Med mindre de direkte spørger én …

Kærlighedens mysterier og dilemmaer er noget af det mest interessante og udfordrende i livet. Derfor har jeg i FEMINAs nye video-brevkasse stillet sexolog og terapeut Jesper Bay-Hansen en række spørgsmål omkring dilemmaer fra en række levende kvinders liv. Se dem her!

 

 

Tags: