Svøm 2012 ind!

Af den december 0 kommentarer

Som passioneret bader – også om vinteren –  kan jeg intet andet end straks at anbefale dette fantastiske nytårstiltag.  Så er man da sikret en frisk start på det nye år!

***

INVITATION TIL NYTÅRSBADNING I HAVNEBADET ISLANDS BRYGGE

DEN 31. DECEMBER KLOKKEN 12.00 – MIDDAG

Kære potentielle vinterbader

Når rådhusklokkerne har slået 12 slag og raketten er fyret af, springer vinterbadere i hobetal i Havnebadet Islands Brygge. Et iskoldt bad er den bedste måde at gøre sig klar til et nyt år og vaske det gamle væk. Vi har ekstraordinært fået lov til at åbne Havnebadet. Det Danske Saunaselskab stiller deres saunatelt til rådighed, så der er mulighed for at varme kroppen efter den iskolde dukkert. Der vil også være lidt varmt at drikke og Restaurant Aristo laver i dagens anledning en lækker kartoffelporresuppe til kun 30 kroner!

Vi holder os ikke tilbage for byer som New York, Den Haag, Berlin, Vancouver og Århus – som alle fejrer det nye år ved at springe i det iskolde vand. Det er en ny tradition, som du kan være med til at starte! Det er muligt at bade mellem klokken 12 og 13. Der vil være livreddere til stede og råd og vejledning til nye vinterbadere. Spred det gode budskab og kom og svøm det gamle år ud og det nye ind på festlig maner!

Læs mere på vinterbadbryggen.dk.