Tango på en tirsdag

Af den maj 2 kommentarer

Min mand og jeg gjorde noget vildt og voksent i går. Dansede tango. Af den argentinske slags. Som fødselsdagsgave havde han inviteret mig ud at spise med efterfølgende surprise. En surprise der altså bestod af tæt kropskontakt (og træden hinanden over tæerne) på meget autentisk tangobar.

TOPhyggeligt. Fantastisk. Og pissesvært! Min tidligere kollega var fuldstændig besat af argentisk tango – og jeg grinede altid lidt af hende (hun påstod seriøst, at det var bedre end sex). Men jeg må indrømme, at der ikke skulle andet en halvanden time på en almindelig tirsdag aften til, før jeg var hooked. Må afsted igen. SNART. Og så er det altså en skøn ting at kunne gøre med sin mand …

Hvis du har mod på det, så kan jeg stærkt anbefale baren, vi var på. Den hedder Tango y Vinos og ligger ved Nyhavn i københavn. Der er tangoaften for begyndere hver tirsdag kl. 20.

 • http://tanzbar.dk/about/ Bärbel Rücker | Tanzbar

  Hej Camilla,

  dejligt at læse at du havde en fantastisk start med at danse argentinsk tango i tirsdags. Faktisk byder argentinsk tango på en hel verden med masse af dansemuligheder i hele verden OG i København.

  Velkommen til!

  Om sommeren findes der fx også “Sommerdans i Fælledparken” med gratis danseundervisning. I år bliver det om onsdagen, når man kan danse argentinsk tango.

  http://tanzbar.dk/sommerdans-i-faelledparken-2011-argentinsk-tango/

  Vi ses!

  Bärbel Rücker | Tanzbar
  Argentinsk Tango || undervsining & DJ’ing

 • http://engle-gaarden.blogspot.com Stella Dea

  Tusind tak for tippet. Det skal prøves. Kunne jo være en lille gave til manden. vi danser standard og latin og dermed alm tango, men argentinsk tango må også prøves.