Tantramassage – intimt og fantastisk!

Af den marts 16 kommentarer
Nej, dette billede er ikke af mig, men fra en video af en tantramassage fra oestrogen.dk, som du kan se hvis du klikker på billedet.

Nej, dette billede er ikke af mig, men fra en video af en tantramassage på oestrogen.dk, som du kan se ved at klikke på billedet.

Jeg har gjort noget (i min optik og i særdeleshed mine kollegaers optik) vildt. Det starter med tantra og slutter på massage og inkluderer også noget intimt med betegnelsen yoni.

Jeg er af den holdning at man skal prøve alting én gang, og efter at have læst Renée Toft Simonsens klummer i FEMINA om tantramassage (der tilsyneladende er en mega upcoming trend), samlede jeg mig mod og bestilte en tid. Og i dag var så dagen …

Og … det var vildt. Og fantastisk. Og intimt. Men helt og aldeles professionelt. Kort fortalt er den tantriske massage en behandling der arbejder med at løsne op for blokeringer, vække din sensitivitet og åbne for din seksuelle energi. Og nej, det betyder ikke at du har sex med et fremmed menneske – du kan selv vælge om du vil have en kvindelig eller mandlig behandler – men det er meget intimt og vil nok føles stærkt grænseoverskridende, hvis man ikke er et sted i sit liv, hvor man er parat til at udvikle sig – både kropsligt, mentalt og seksuelt.

Under massagen er man nøgen, mens behandleren har boksershorts eller trusser på. Gennem halvanden time masseres hele kroppen med lange, sanselige strøg og berøringer. Herefter bliver man spurgt om man ønsker en yonimassage (yoni er sanskrit for vagina og kan oversættes med ”helligt rum”), der er en massage af yoni både udvendig og indvendig. Massagen foretages med fingrene og arbejder både med sanseligheden men også med de spændinger og blokeringer, mange kvinder har i underlivet som følge af fødsler, sygdom, dårlige parforhold eller seksuelle overgreb.

Det lyder vildt – I know. Men for mig var hele seancen en sindssyg smuk oplevelse, hvor jeg connectede 100% med min krop og dets energier. Det ene øjeblik følte jeg dyb afslapning. Det næste mærkede jeg en summen af energi i mit hoved, når behandleren rørte et sted på min fod. Og sådan skiftede følelserne og berøringerne hele tiden karakter. Ja, man bliver også erotisk opstemt indimellem, men det flyder stille og roligt sammen med de andre energier, man mærker flyde rundt i kroppen. Man føler sig på én gang dybt afspændt og fuld af energi.

Så alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse, der i den grad er med til at udvide ens syn på sanselighed og sensualitet. Væk fra den mekaniske og pornografiske kropslighed og tilbage til sjælekroppen, hvor al energi – seksuel som følelsesmæssig – ikke handler om præstation, ydelse eller en ”byttehandel mellem mennesker”, men om ren og smuk energi og kropslig tilstedeværelse nuet. I naturlighedens tegn.

************************************************************

Psst: Jeg fik min tantramassage hos Tantra Templet, der både har afdelinger i Århus, Odense og København. Læs mere om om Tantra Templat og tantramassage her.

 • http://Www.kissanddrive.dk Christina Wedel

  Wow du er modig og sej. Har selv sminket på en hel række tantra DIY film engang og synes det så smukt og dejligt ud. Men er selv alt for genert.
  Kram

 • Susanne

  Hvor lyder det bare smukt! (og lidt vildt)
  Det skal jeg bare prøve!

 • Camilla Kjems

  Netop når man er genert, tror jeg det kan være godt. Behandleren møder en hvor man er – også hvis det betyder at man så vil beholde tøj på eller springe yonimassagen over. Det handler ikke om at præstere eller leve op til noget, men om langsomt at give slip på kontorllen og udforske sin erotiske energi – udfra hvor man befinder sig. Kram tilbage

 • Eva

  Havde du en mandelig el kvindelig massør? Og hvordan besluttet du dig.?

 • Lene

  Har selv prøvet det for knap ½ år siden og det var vitterlig så fantastisk, som Camilla beskriver. Det kan kun anbefales, og det skal nævnes, at jeg også er en lidt genert type.
  Så med andre ord: Afsted, piger – der venter jeg en vidunderlig oplevelse

 • Sele

  Dejligt at høre om din oplevelse. Jeg har haft så dejlige oplevelser med tantramassage hos Tantra Templet, med så meget nærvær, finfølelse og sans for at vække en spire dybt i sjælen og hjertet, et glimt af alle de fine og dybe sider vi rummer helt inde i vores inderste væsen

 • Camilla Kjems

  Jeg havde en mandlig massør, men skal prøve hos en kvindelig næste gang. Det skulle være to forskellige oplevelser. Forskellige energier.

 • Inger

  Det bedste, smukkeste og mest kærlige som jeg har givet mig selv, var at turde gå ind i et tantrisk møde. Et blev til flere – det gav en kæmpe indsigt i mig – det har ændret mit liv og vil altid have en plads hos mig <3

 • Pingback: Vi har brug for en seksuel revolution version 2.0 - FEMINA BLOGGEN : FEMINA BLOGGEN()

 • Ida

  Det er en smuk,dejlig udfordrende, erotisk grænseoverskridende oplevelse, jeg sagde ja tak til yoni massagen, tog da det hele med:-) fantastisk det foregik i Kbh af en mandlig behandler, min mand var inde ved siden af hos en kvinde, kan stærkt anbefale det hvis man er kørt lidt fast i parforholdet, vi var som nyforelskede og har virkelig taget oplevelsen til os som noget af det mest positive vi nogensinde har prøvet. Prøv det.

 • Lene

  Jeg modtog min første massage i Odense, Tantra Tempel af en mandlig massør.

  Det var så afslappende og nærværende, at jeg faktisk faldt i 2 sek søvn x 2.

  Det var en meget smuk oplevelse, som jeg gerne vil anbefale andre.

 • Lotte

  Har selv oplevet den smukke oplevelse det er at modtage en tantramassage, bare kan ligge og modtaget, sanse, og mærke sin krop.
  Jeg fik det dog hos shaktitantra og af en mand, har også til gode at prøve at få massagen af en kvinde, netop fordi det skulle være anderledes med energierne.

  Go for it girls :)

 • http://www.blissrevival.com Bella Bliss

  Hi beautiful women,

  My name is Bella, I am one of the female masseurs at the Tantra Temple. (I’m Australian, sorry for not writing in Danish). I know it can be a ‘big thing’ to come for a Tantra massage and almost everyone who comes the first time is a little nervous…. and sometimes wondering if it is safe for women to do such a thing….

  For me it’s really important that women feel safe to try this experience. And there are definitely some important things to be aware of. So I wrote this article on my website called
  – ‘
  ‘IS TANTRA MASSAGE UNSAFE FOR WOMEN?’

  http://blissrevival.com/2014/04/19/is-tantra-massage-unsafe-for-women/

  Feel free to check it out.
  Love and Bliss,
  Bella

 • Peter Hjeds

  Fed blog :-)

  Jeg læser den med glæde

  Mange spændende emner men også nye synsvinkler end jeg lige kender til

  Måske har du lyst til at følge min blog?

  Den er her http://PeterHjeds.dk

  Kærligst Peter

 • Morten

  Hvad siger din mand til det?

 • Anna

  Det kunne være at jeg skulle prøve det… Jeg har haft det lidt svært med min seksualitet efter jeg fik børn. Jeg har overvejet sådan et mommy makeover (https://plastikkirurgi.one/mommy-makeover/) men det koster jo også en hel del – så måske dette kunne være et billigere alternativ til at få lidt seksuel selvtillid igen…