Kvinder vil have sex – men helst gratis?

Af den oktober 0 kommentarer

Skrevet af Dorthe Kandi Mandag, 9 september, 2013 – 13:26

Jeg har gået og tygget på Ligebehandlingsnævnet afgørelse om entré i svingerklubber i et stykke tid. For nylig afgjorde nævnet nemlig, at det ikke er tilladt at kræve 300 kroner af mændene i entré, mens kvinderne kunne komme gratis ind. Da afgørelsen kom, sagde ejeren af sexklubben Swingergaarden i Slagelse til Metroxpress: ”Mænd er bare mere liderlige (…) Hvis priserne skal være højere, går jeg konkurs.”

Måske sidder ejeren af Swingergaarden nu og glæder sig over den nye bog ”’What Do Women Want? Adventures in the science of female desire” af Daniel Bergner, hvor alle fordomme og stereotyper om kvinders seksualitet får et klap i måsen. For kvinder er ifølge bogen MINDRE monogame og MERE liderlige end mænd. Vi lyver bare om det!

På Nordjyske.dk læste jeg, at bogen bakkes op af et forskerhold med danske Annamaria Giraldi, ph.d. overlæge ved Rigshospitalets Sexologiske Klinik, i spidsen. ”Kvinder har lyst”, siger hun. ”Kvinders lyst er bare ikke altid af den umiddelbare slags, som fejlagtigt anses – også af kvinder – for at være den eneste form for lyst”, siger Giraldi. http://www.nordjyske.dk/nyheder/den-er-god-nok–kvinder-er-vilde-med-sex/071fcac5-6e9c-4bee-a886-183060a87f00/112/1513

Så vi ved endda ikke helt, hvor meget vi har lyst! Interessant.

Ifølge Daniel Bergner foretrækker, vi kvinder faktisk fremmed sex. Hvilket bringer mig tilbage til Swingergaarden i Slagelse, som med denne nye viden jo nemt burde kunne indføre ligestilling i indgangsdøren og kræve 150 kroner af både kvinder og mænd (ja, tænker det ikke er nødvendigt med 300 fra begge, hvis alle nu betaler).  Lige nu har de spurgt kvinderne, hvad de selv synes, de skulle betale, og det er endt med en 50’er for kvinder, mens mænd stadig må betale mindst det 4-dobbelte!!!

Uanset hvad, så tænker jeg, at kvinder må insistere på ligestillingen også, når det gælder entré til sexklubber, for ellers fastholder vi, at vi kvinder har mindre lyst og derfor skal lokkes ind, og det er på en eller anden måde ikke særligt frigørende.

PS: læs også Ditte Gieses stærkt underholdende artikel i Politiken i dag på forsiden af Kultur-sektionen.

Tags: , , , ,