5 blogs og 6 kvinder

Af den juli

Mød her nogle af mine yndlingsdamer. Læs med og se, hvorfor de blogger og hvilke blogs, de vil anbefale dig at følge.

Louise Lyngbo // LOISANDME.com

10467729_653309848086815_677824215_n
Blogger fordi…
“Mit arbejde (Art Director på ELLE) er at sammensætte tekst og billeder i et lækkert layout. Min blog derimod består kun af billeder, det er lidt befriende at arbejde med noget, der ikke skal sættes ord på. Kun billeder i farveorden. Så kan fantasien få lov til at løbe lidt løbsk, mens man drukner i farver, temaer eller smukke billeder.”

Følger fast…
“Jeg er stor fan af Creol Brothers. Her får jeg mit daglige grin, mit fix af hvilke nye sneakers, jeg skal købe, nyt lækkert musik + grafisk lir – alt det jeg elsker pakket ind i en blog. Så den vil jeg meget nødig undvære.”

Anette Poulsen // BEAUTYSPACE.DK 

anette

Blogger fordi…
”Det er næsten lettere at svare på, hvad det efterhånden IKKE giver mig at blogge. For Beautyspace er blevet en uundværlig, fasttømret del af mig og mit arbejdsliv. Så tæt, at bloggen er det første (efter kaffemaskinen) jeg tænder for om morgenen. Det er især kontakten med læserne, der gør mig glad (66.220 kommentarer har jeg drukket kaffe til, moret mig og grublet over de sidste år). Og så er jeg blevet afhængig af det at kunne udgive på fire minutter – det gør alt meget lyst- og aktualitetsstyret. Jeg lærer sindssyg meget af mine læsere. Bliver hver dag klogere på, hvad det er for skønheds-issues folk har. Og det kan jeg bruge på mine andre platforme, i Børsen, ELLE og på TV2. Hvor det før var mig, der sørgede for benzinen, så går brændstoffet i den grad begge veje nu. Jeg er overdrevet taknemmelig for Beautyspace og dem, der læser med – og jeg passer sitet som var det et barn, vil min familie sige.”

Følger fast…
”Jeg læser lige fra annaskyggebjerg.dk (min zen-leverandør) til begynderyogabloggen.dk (fordi jeg nonstop øver det med vejrtrækning og i øvrigt er vild med tips som de aktuelle sommer-ben),  simpeldagbog.blogspot.com og emilysalomon.dk (lækre ord og billeder). Jeg får også et dagligt fiks fra thefoodclub.com (mad-herligheder ud over det sædvanlige) og skønheds-blog-sites som bl.a. http://nymag.com/thecut/beauty/.”

 Maria Barfod // FEDTY.COM

barfod

Blogger fordi…
“Det er lidt som at holde dagbog og reflektere over mindre ting i mit liv. Nogle gange lukker jeg op for privatlivet og deler mine tanker og ting, jeg dealer med. Andre gange er det bare mit arbejde som stylist og DJ, der er omdrejningspunktet. Det, der batter, for mig, er de mails og kommentare,  jeg får, hvor jeg kan se, jeg har været der for nogen derude. F.eks det, at en mor skriver til mig, hvor inspireret hun er blevet af min sundhed og træning, og at hun har taget sig sammen. Eller hvordan, da jeg skrev om min far, der nu er død, som i min barndom drak for meget, gjorde et indtryk på andre, og om hvordan jeg pludselig kom i dialog med andre med samme opvækst. Jeg føler, jeg for nogle, kan være en støtte, en cyber veninde, som læseren stoler på og henter inspiration hos, og det er jeg pisse stolt af.”

Følger fast…
Karlas Closet – fordi hun har en pis’ god røv – haha
Emily Salmon – for hendes dejligt og som regl overskuelige madopskrifter
Feed My Ego – for god stil”

 Linda Østergaard // SIMPEL DAGBOG

3b6100e

Blogger fordi…
“Det giver mig mulighed for at holde fast i småtingslykken og alle de andre mikroglimt, der resulterer i hjertehopla. Min blog foregår i hverdagshøjde, og der er masser af oplevelser og stunder, som normalt vil blive puttet i glemme-kassen. Men jeg forsøger at hylde alt fra jordbærpluk til altannusseri – ved at trykke på pauseknappen, gennemnyde, forevige det på bloggen og dele det med andre skønne kvinder, der også trænger til et hverdagsåndehul med indre wellness. Det giver mig samtidig et fuldstændig fantastisk netværk proppet med kvinder, der vil hinanden det bedste! Det er solidarisk og smaddervanedannende.”

Følger fast…
“Jeg er fan af Emma. Hun er vegetar, øko-fan, bor på Nørrebro og ikke bange for at sige sin mening om mad, bæredygtighed, bøger og dyreetik. Hun tror så inderligt på, at vi med vores valg og fravalg i hverdagen kan gøre en forskel for miljøet, hvis vi tænker os om. Det synes jeg er ret sejt at blogge om, når man er 24 år. Hende har jeg ikke lyst til at undvære på min daglige blogtur! “

Zenia Santini & Anja Ballegaard // NATURAZIN.DK

Naturazin

Blogger fordi…
“For os er det et frirum hvor kreativiteten kan få frit løb, både i ord og billeder. Når vi sætter os foran tasterne bliver omgivelserne sat lidt på standby og det giver os mulighed for at reflektere over små og store ting i livet.”

Følger fast…
Simpeldagbog. 
For de små fine hverdagsglimt der altid serveres på en appetitlig og sjælevarm måde.
Julialahme  – Danmarks ukronede bloggerdronning for hendes ærlighed, humor og ordkunst.
Vanløse blues,  
fordi hun bombarderer internettet med supersunde, voldsprøde og lækre opskrifter på salater og rettet med masser af grønt.”

Tags: , , ,