Yummy Mummy og yoga for gravide

Af den september 0 kommentarer

image004

Udover at være Danmarks førende skønhedsekspert er Charlotte Torpegaard også mor. De to ting har hun kombineret smukt i sin bog Yummy Mummy, der bugner af skønne tips til før – og efter fødsel.

Jeg fik bogen af Charlotte, da jeg blev gravid, og den indgår i resten af min prego-lecture derhjemme. Særligt har jeg taget to tips fra den til mig, som er værd at teste:

1) Spis mørk chokolade  – det skulle angiveligt give glade bryster (og i så fald har jeg et meget lykkeligt sæt af slagsen).

2) Lav selvmassage med en lækker olie. Det kan (måske / måske nok ikke?) forebygge strækmærker. Under alle omstændigheder så er det vildt dejligt (også for din baby i maven) at have en daglig rutine, hvor du forkæler og forbinder dig med dig selv og din krop.

Nu har Torpegaard lanceret en Yummy Mummy youtube kanal, som jeg må anbefale mine med-gravide derude. Her  deler hun ud af sine tips og interviewer forskellige danske gravide og mødre.

Jeg er blevet interviewet om yoga, som er mit absolut bedste tip til gravide. Det ævler jeg lidt om i den her video:


Jeg selv dyrker gravidyoga hos Pakhus Yoga og Yojo (som også er fødselsforberedelse med den dejligste jordemoder Anne Ruby).
Do it, damer!

TIP!
Følg med på kanalen, hvor jeg på et senere tidspunkt også fortæller om, hvorfor min kæreste og jeg har valgt at satse på en hjemmefødsel og hyret en doula til formålet.

 

 

Tags: , , , ,