Mine 3 bedste business apps

Af den september 0 kommentarer

Min telefon er blevet min computer. Det har jeg det ok med. Jeg kan godt styre antallet af gange, den er oppe af lommen dagligt, og jeg har den som udgangspunkt på lydløs det meste af dagen (ifølge Politiken har den gennemsnitlige dansker sin mobiltelefon oppe af lommen 100-150 gange i løbet af en dag).

Her er 3 apps, som gør mit professionelle liv helt utrolig meget nemmere. Jeg bruger dem dagligt til at organisere og ikke mindst prioritere min hverdag. Jeg styrer hele min forretning gennem dem. Gode programmer betyder høj hastighed og produktivitet. De giver mig det nødvendige overblik.

Todoist

Jeg har virkelig prøvet mange to-do-liste-apps. Denne her er den absolut bedste af dem alle fordi:

  • Den taler på tværs af alle mine platforme (telefon, iPad, bærbar, stationær)
  • Den opdaterer sig næsten i realtime
  • Den er helt utrolig enkel i sit design, men kan bruges avanceret (lister, tags m.m.)

Gå til app’en Todoist →

Af andre to-do-apps, jeg også synes godt om, kan jeg nævne Wunderlist, AnyDo og selvfølgelig Evernote (den bruger jeg stadig, bare mere som en informationsdatabase).

Skærmbillede 2015-04-07 kl. 23.24.58

Mindly

Åh hvad gjorde jeg inden Mindly? Denne app er mit bedste projektværktøj. Det er et simpelt – men helt vildt lækkert – mindmapsystem. Og så kan den også bruges som præsentationsværktøj. Den kan printe dine oversigter i forskellige overskuelige designs.

Gå til app’en Mindly →

Skærmbillede 2015-04-07 kl. 23.24.11screen568x568

 

Facebook Pages 

Gennem mit arbejde på Lindhardt og Ringhof og gennem min egen virksomhed og mine kunder dér, er jeg med til at administrere over 40 Facebookpages. Det kræver en bedre app end den almindelige Facebook-app. Derfor er det skønt, at Facebook har en særlig app til professionelle sider (der findes også en god app til grupper). Facebook Pages er en uundværlig app i min dagligdag.

Gå til app’en Facebook Pages →

facebook-pages-app

Lille tip til jer der også bruger telefonen hele dagen

Min iPhone har efterhånden lidt tid på bagen og batteriet er derfor heller ikke det, som holder sig bedst. Min løsning, indtil jeg får ny telefon, er derfor en smart lille powerbank som giver mig et par ekstra opladninger og intet fylder i tasken.

Power bank guide


maiken-blogbund


→ Connect med Maiken
Køb ny bog Original – personlig branding & synlighed
Website | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest