3 ting jeg vil opleve til kulturnat

Af den oktober 0 kommentarer

kulturnatten_plakat_2013_470pix

Zumba og sauna
Jeg bor tæt på DGI-byen, der ligger i Tietgensgade på Vesterbro, og jeg elsker at danse, så jeg kunne godt finde på at tjekke aftenens Zumba-event. Det gælder om at have et håndklæde med, for der er også mulighed for at slappe helt af i saunagus til lyden af akustisk guitar. Til gengæld får de mig ikke op af klatrevæggen, men jeg vil gerne se andre klatre på den. Løjerne foregår fra klokken 17-23.
Læs mere om det her

Kærlighed og kager
Københavns museum lige på Vesterbrogade, tre sekunder fra hvor jeg bor på Vesterbro, så der kommer jeg tit, men jeg vil også gerne besøge museet i aften. Her er der nemlig mulighed for at blive en del af udstillingen om filosof Søren Kierkegaard og kærligheden, for klokken 18.00 indsamler museet kærlighedsgenstande fra de besøgende, så måske man skulle finde en lille ting derhjemme. Klokken 19-20 kan man få en omvisning i udstillingen Søren Kierkegaard: Kærlighedens genstande og gerninger. Det er da ikke den værste måde at tilbringe en fredag aften på, hvis man kan blive lidt klogere på kærlighed. Når jeg har svælget tilstrækkelig længe i kærlighed, vil jeg sætte mig ind i den smukke havesal, hvor Tante T har en café. Jeg kan VARMT anbefale deres afternoon tea.
Læs mere om det her

Min tur til at få godnathistorie
Jeg har for nyligt oplevet, hvor fedt det er, når forfattere læser højt af deres egne værker, så hvis jeg kan overskue at bevæge mig væk fra Vesterbro, så skal jeg ind i Kulturministeriet i Nybrogade, København K og høre helt nye forfattertalenter læse op. Det er jo alt for sjældent, at vi voksne får læst godnathistorie højt, så jeg glæder mig til at læne mig tilbage og lytte til seks nye forfatterstemmer fra Forfatterskolen fra klokken 22-23.
Læs mere her

Hvad skal du opleve til kulturnatten?

Tags: , , , , ,