Dumpet for Peter og Amalie

Af den oktober 0 kommentarer

Dans, sang og dinner er konceptet hos Wallmans, der holder til i den imponerende cirkusbygning i København, som engang var Cirkus Benneweis’ faste tilholdssted.  I onsdags var der premiere på deres 10. jubilæumsshow Sweet Addiction. En underholdende blanding af alt fra Lady Gaga, Barbra Streisand og Tina Turner-numre til akrobatik i loftet og jongleren.

Min ledsager, en god barndomsven der er trofast Wallman-fan, var MEGET begejstret – ikke mindst over at hele Se&Hør-celeb-flokken var til stede. Peter, Amalie, Sidney Lee, Lisa Lents og en masse jeg ikke kendte, da jeg ikke er så opdateret på reality-shows. De var der alle sammen. Så første udfordring var at tage et diskret billede af min ven, hvor vi fik lidt kendisser med i baggrunden. Det var ikke helt let, for Sidney flyttede sig hele tiden. Tror det er Peters ryg, man kan se her. Og hende den mørkhårde er vist også kendt. Ved ikke for hvad.


Det var næsten umuligt at spise sin treretters dinner-menu (jeg testede vegetarmenuen – den var jeg ikke så begejstret for, lidt for meget flydende ost) og se show, for min ledsager kom konstant med udbrud: ”Vend dig om – nu, NU! Se, hvem der kommer der. Det’ SÅ vildt. Det’ jo ham fra Linje 3… PREBEN KRISTENSEN. Og der er Tommy Kenter. Guuud, det’ jo ham fra den der film. Den eneste ene. NIELS OlSEN!!”

Mellem de mange sange, skulle min ledsager lige ud at ryge, og åbenbart ryger alle reality-celebs, for her mødte han dem alle sammen og kom glad tilbage og fortalte, at havde fået taget et billede med Lisa Lents. Senere på aftenen, var det Amalie og Peter, han faldt i snak med.

Som altid når Wallmans show slutter, er der diskotek, hvor man kan danse til 90’er-disk og andre klassikere. Det blev kun ekstra underholdende af, at min ledsager konstant prøvede at danse over mod kendiskliken.

Klokken 12 skulle jeg hjem og spurgte min ven, om vi skulle følges ad, men min ledsager konstaterede glædestrålende, at han I HVERT FALD IKKE skulle hjem. Næste morgen vågnede jeg ved, at der kom en sms, hvor der stod: ”Tak, for en overfantastisk aften, har nydt det helt vildt. Og jeg fik sku festet lidt med Peter og Amalie.”

Læs mere om showet på wallmans.dk

Har du festet med en celeb? Smid en kommentar og fortæl om det.