Gør din fredag lidt frækkere

Af den juli 1 kommentar
Hvad naughty Christian Grey gemmer i skuffen i Fifty Shades of Grey-filmen.

Hvad naughty Christian Grey gemmer i skuffen i Fifty Shades of Grey-filmen.

Det er varmt, men det kan blive varmere endnu, hvis du følger mine 3 tips til en fræk fredag.

1: Se Christian Grey i bar overkrop I går kom den længe ventede Fifty Shades of Grey-trailer, og her kan du vurdere, om du synes, at den ellers ret ukendte Jamie Dornan er det rigtige valg til rollen som Christian Grey. Der er mange, der ikke er så vilde med det valg, men han er faktisk grunden til, at jeg overvejer at se filmen, selvom jeg ikke var fan af Fifty Shades-bøgerne. Synes nemlig han spiller virkelig godt i tv-serien The Fall, hvor han formår at virke sympatisk og familiefar-agtig det ene øjeblik og være psykopatisk kvindemorder det næste. I Fifty Shades of Grey-traileren får du lov at få et sneak peak på hans overkrop.

Se trailer

Vil du vide lidt mere om Jamie Dornan, så læs her:

2: Læs erotiske bøger Det er måske ikke lige de bøger, du flasher på stranden, men hvis du trænger til at få temperaturen op på anden måde end at sidde i et stegende hedt kontorlokale uden skyggen af aircon, så er her 6 frække bøger, der kan gøre din fredag lidt mere kinky. Der er både noget for dig, der var tændt på Fifty Shades og dig, der er nysgerrig på, hvordan danske forfattere går til genren.

3: Få strandløvers opmærksomhed Ok, det er ikke så kulturelt et tip, men hvis du nu tager nogle gode bøger med på stranden, mens du i smug spotter strandløver bag dine solbriller, så kan det se kulturelt ud. Hvis du er snedig, så snupper du en bog som ”VM – Højdepunkter og skandaler” af Andreas Kraul og Lars Hestbech fra Lindhardt og Ringhof eller ”Neymar – min selvbiografi – samtaler mellem far og søn” fra Politikens Forlag med. Så skal du nok få fyrene til at kigge en ekstra gang på dig! Og så kan det måske ende med at blive ret frækt, selvom bøgerne ikke er det i sig selv.

Har du et tip til at gøre fredagen lidt frækkere?

  • http://www.opstemt.dk Rikke

    Jeps. Find nogle af de utroligt mange, velskrevne erotiske noveller der ligger gratis rundt omkring på nettet – og tag dem (og en flaske asti) med i seng… 😉